Wella SP

Wella SP oftewel Wella System Professional zorgt voor gepersonaliseerde haarverzorging en stying. Wella SP gebruikt de inspirerende wereld van beauty en de wetenschap om te komen tot haar speciale producten. Door het ruime aanbod en de vele verschillende producten is het mogelijk om voor elke haarbehoefte een oplossing te bieden. Wella SP voert diverse sublijnen die onderling op verschillende manieren met elkaar gecombineerd kunnen worden tot een perfecte individuele verzorging van het haar.

Wella EIMI

Wella EIMI is de vernieuwde stylinglijn van Wella Professionals. Dit uiteenlopende assortiment stelt je in staat om eindeloze variatie in kapsels aan te brengen. Ideaal dus om jouw unieke, eigen kapsel te creëren en te laten zien waar jij voor staat!

Wella Elements

Wella Elements beschermt de keratinestructuur van je haar, waardoor je haar glanzend en gezond blijft, zonder gebruik te maken van sommige chemicalien die voorkomen in haarverzorgingsproducten. Sulfaten, parabenen en kunstmatige kleurstoffen zijn algemeen gebruikte en veilig geteste bestanddelen in haarverzorging, toch willen sommige mensen ze liever vermijden. Daarom is er nu Wella Elements, met het nieuwe NuTREE complex.

Alcina

De huidverzorgingslijn en make-up lijn waarmee wij werken in de salon en tevens verkopen is Alcina. Alle producten van Alcina zijn op natuurbasis, geschikt voor ieder huidtype, heeft zijn oorsprong in de medicijnbranche en is niet op dieren getest. Het bedrijf profiteert dan ook van een nauwe samenwerking met dermatologen en huidspecialisten. Het resultaat is een kwaliteitsmerk met een doeltreffende werking en een optimale verdraagzaamheid. De natuurlijke werkstoffen zijn veelvuldig beproefd en harmonisch op elkaar afgestemd.